Το ιατρείο

Η  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοσφία μας είναι απλή και κατανοητή.

Οδοντιατρική Πράξη βασισμένη σε Επιστημονικά Δεδομένα.

Εφαρμόζουμε θεραπείες και πρωτόκολλα τα οποία είναι προβλέψιμα, με υψηλό βαθμό επιτυγχίας και πάντα προς το συμφέρον του ασθενούς. Όλες οι τεχνικές μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ελεγμένα και πιστοποιημέαν από διεθνείς οργανισμούς,η δε αποτελεσματικότητά τους αποδεικνύεται από πολυάριθμες ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες.

Ερευνούμε τις νέες τεχνολογίες και νεότερες τεχνικές στον τομέα μας και τις ενσωματώνουμε στην καθημερινή κλινική μας πράξη προς το δικό σας συμφέρον.

Ενστερνιζόμαστε πλήρως την ψηφιακή εποχή.Ακριβώς για το λόγο αυτό έχουμε ένα σχεδόν πλήρως ψηφιακό ιατρείο. Ακτινογραφίες,φάκελος ασθενούς, σημειώσεις όλα είναι ψηφιακά διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία μεταξύ ασθενούς και γιατρού.

Στηρίζουμε πλήρως το δικαίωμα του ασθενούς να λάμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας. Έτσι εξηγούμε με κατανοητό τρόπο τα υπερ και τα κατά κάθε θεραπευτικής προσέγγισης, ώστε να βοηθήσουμε να καταλάβετε τι είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας.

3.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • Δεσμευόμαστε για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.  Υπηρεσίες, που βελτιώνουν εντυπωσιακά την αισθητική του χαμόγελου και προσφέρουν αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας. 
  • Θεωρούμε την επίτευξη ενός λειτουργικού και εντυπωσιακού αποτελέσματος ως αποστολή, που πρέπει να ολοκληρώσουμε με επιτυχία.
  • Σχεδιάζουμεεξατομικευμένα για τους ασθενείς μας την αλληλουχία των θεραπειών τους. Μπορούμε να παρέχουμε αποτελέσματα, που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την αισθητική δοντιών και ούλων.
  • Οι θεραπείες μας στηρίζονται στην επιστημονική τεκμηρίωση και είναι ελάχιστα επεμβατικές .
Facebook Twitter Google+ Pinterest